Partners

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο Μαγκλάρας Ηλίας είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στα Μελίσσια. Είναι πτυχιούχος Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο ιατρός ειδικεύτηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος και στην Παιδοχειρουργική στο Νοσοκομείο Νίκαιας. Τέλος, ο ιατρός διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ και Επιμελητής στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Dr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Φωνίατρος, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύθηκε στην Ωτορινολαρυγγολογία. Eξειδικεύθηκε στην Φωνιατρική – Φωνοχειρουργική στην Φωνιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Βερολίνου. Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.Μετεκπαιδεύτηκε στο εξωτερικό (London, Brussels, Koeln, Humboldt Universitaet Berlin, Amsterdam).

Έχει περισσότερες από 100 ανακοινώσεις – δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα συνέδρια και περιοδικά και συμμετοχή σε περισσότερα από 80 μετεκπαιδευτικά ιατρικά σεμινάρια και συνέδρια ως εισηγητής, συντονιστής σε στρογγυλές τράπεζες και με διαλέξεις. Διοργάνωσε πολυάριθμα σεμινάρια και έδωσε διαλέξεις σε σχολεία, δραματικές σχολές, νοσοκομειακές κλινικές και ωδεία. Συγγραφέας του βιβλίου ”Η ΦΩΝΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ”  30 χρόνια φωνιατρικής σ’ ένα βιβλίο, 1993-2022.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής και της Επιτροπής Εκπαίδευσης «ΜΕΤΑΞΑ», Member of the International Committee for the Standardization of Rhinomanometry, Member of the Organizing Committee of the Course on Head and neck Tumors of the European School of Oncology, υπεύθυνος Ερευνητικού Εργαστηρίου Φωνής και Εργαστηρίου Λάρυγγα στο Βερολίνο. Υπεύθυνος Φωνιατρικού τμήματος Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Διευθυντής Τμήματος Φωνής, Λόγου , Κατάποσης Ιατρικού Αθηνών. Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Φωνιατρικής και Διαταραχών Κατάποσης. Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 2ου Παγκόσμιου Συμπόσιου Διαταραχών Φωνής Κατάποσης. Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Κέντρου Φωνής Κατάποσης Αθηνών.

Επιστημονικός υπεύθυνος Κέντρου Φωνιατρικής και Εφαρμοσμένης Λαρυγγολογίας. Μέλος ΔΣ και υπεύθυνος εκπαίδευσης Ένωσης Ελλήνων Ωτορινολαρυγγολόγων Ελ. Επαγγελματιών.

Φωνιατρικός Σύμβουλος Vocal Arts Management. Διδάσκει σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ε.Κ.Π.Α. Ιδρυτικό μέλος του Voice Mentoring.

ΔιεύθυνσηΑλκυόνης 68, Παλαιό Φάληρο 175 62
All About Voice Μαθήματα φωνητικής, ορθοφωνίας, τραγουδιού Αθήνα και online

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Ο ιατρός Παπανδρέου Νικόλαος Κ, χειρουργός ΩΡΛ – Ωτορινολαρυγγολόγος, με ιατρείο στη Λάρισα, ολοκλήρωσε την ιατρική ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Συμμετείχε σε αρκετά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, με δικές του εργασίες. Από το Φεβρουάριο του 2015 λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο, με δυνατότητα παροχής όλων των απαραίτητων για την εποχή μας ΩΡΛ εξετάσεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ιδρύματος “ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”.
Ο ιατρός Παπανδρέου Νικόλαος είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα την επίπτωση των χειρουργείων αμυγδαλεκτομής και αδενοτομής (“κρεατάκια”) στα παιδιά με υπνική άπνοια. Ασχολείται ιδιαίτερα με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων (ροχαλητού ή/και υπνικής άπνοιας) στους μικρούς πάσχοντες, αλλά και στους ενήλικες.

All About Voice Μαθήματα φωνητικής, ορθοφωνίας, τραγουδιού Αθήνα και online

ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΣΣΟΥ

Ωτορινολαρυγγολόγος – Διευθύντρια του Ακοολογικού – Νευροωτολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Η Πάσσου Ελπίδα είναι Ωτορινολαρυγγολόγος και διατηρεί ιδιωτικά ιατρεία στο Νέο Ψυχικό και στους Αμπελόκηπους. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και έλαβε μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Νευροωοτολογία στο University College London Hospital. Από το 1993 μέχρι και σήμερα ασκεί την ιατρική της ιδιότητα σε μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας, όπως είναι το ”Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν” και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Επιπλέον, έχει διδάξει στο νοσοκομεία του Ερυθρού Σταυρού και του Κωνσταντοπουλείου Νοσοκομείου Αγία Όλγα. Σήμερα, τόσο στο ιδιωτικό της ιατρείο όσο και στο Νοσοκομείο του Ερρίκος Ντυνάν η γιατρός μπορεί να ελέγξει, να διαγνώσει και να αντιμετωπίσει ασθενείς που παρουσιάζουν οξεία και χρόνια προβλήματα διαταραχών της ακουστικής λειτουργίας και διαταραχών της ισορροπίας και του προσανατολισμού στο χώρο όπως είναι ο ίλιγγος, η ζάλη, η αστάθεια και η ημικρανία. Τέλος, έχει συμμετάσχει σε ένα πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και σεμιναρίων τόσο ως ομιλήτρια όσο και ως εκπαιδευόμενη και αποτελεί μέλος ελληνικών και διεθνών ιατρικών συλλόγων.

Διευθύντρια του Ακοολογικού – Νευροωτολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Μετεκπαίδευση στη Νευροωοτολογία στο University College London Hospital.

ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

Ωτορινολαρυγγολόγος – Ομοιοπαθητικός

Η χειρουργός ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ – ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΜΑΧΑΙΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αθήνα & αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάντοβα Ιταλίας το 2000.
Εργάστηκε στο αγροτικό ιατρείο Καμένων Βούρλων 1 χρόνο.

Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Παίδων Πεντέλης για 1 χρόνο, στην Παιδο ΩΡΛ στο Παίδων Αγ. Σοφία για 2 χρόνια και στην ΩΡΛ ενηλίκων στο Σωτηρία για 2 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της ασχολήθηκε με τις ΩΡΛ παθήσεις νεογνών, παιδιών και ενηλίκων. Εργάστηκε στα αντίστοιχα ακουολογικά τμήματα για τη διάγνωση και αντιμετώπιση βαρηκοΐας και ιλίγγου.

Έλαβε τον τίτλο της ΩΡΛ ειδικότητας κατόπιν των αντίστοιχων εξετάσεων το 2009.
Εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή ΩΡΛ κλινική του Νοσοκομείου Πάντοβα Ιταλίας με έμφαση στις ωτοχειρουργικές επεμβάσεις και στις λειτουργικές ενδοσκοπικές επεμβάσεις των ιγμορείων (FESS). Παράλληλα με την απόκτηση της ΩΡΛ ειδικότητας, παρακολούθησε για 4 χρόνια τα μαθήματα της Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και έλαβε τον αντίστοιχο τίτλο το 2007.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Ιασώ Παίδων και στην Ευρωκλινική Παίδων.
Εργάζεται σαν επιμελήτρια ΩΡΛ στο Μητέρα.

Η Μαρία Ρουκά βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία και συνεργασία με τους ιατρούς για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να απασχολήσει κάποιον μαθητή .Επίσης η εξέταση των φωνητικών χορδών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των μαθημάτων καθώς έχοντας σαφή  εικόνα της κατάστασης των φ.χ. τα μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν με ασφάλεια για τη φωνητική υγεία του μαθητή.

Call Us

Αθήνα | online

Get Social