Συνεργασίες A.A.V

all about our partners

All About Voice Μαθήματα φωνητικής, ορθοφωνίας, τραγουδιού Αθήνα και online
All About Voice Μαθήματα φωνητικής, ορθοφωνίας, τραγουδιού Αθήνα και online

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο ιατρός Παπανδρέου Νικόλαος Κ, χειρουργός ΩΡΛ – Ωτορινολαρυγγολόγος, με ιατρείο στη Λάρισα, ολοκλήρωσε την ιατρική ειδικότητά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Συμμετείχε σε αρκετά συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες, με δικές του εργασίες. Από το Φεβρουάριο του 2015 λειτουργεί στην πόλη της Λάρισας σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο, με δυνατότητα παροχής όλων των απαραίτητων για την εποχή μας ΩΡΛ εξετάσεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του ιδρύματος “ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”.
Ο ιατρός Παπανδρέου Νικόλαος είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα την επίπτωση των χειρουργείων αμυγδαλεκτομής και αδενοτομής (“κρεατάκια”) στα παιδιά με υπνική άπνοια. Ασχολείται ιδιαίτερα με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων (ροχαλητού ή/και υπνικής άπνοιας) στους μικρούς πάσχοντες, αλλά και στους ενήλικες.

 

 

Η Μαρία Ρουκά βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία και συνεργασία με τον ιατρό για οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να απασχολήσει κάποιον μαθητή .Επίσης η εξέταση των φωνητικών χορδών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη των μαθημάτων καθώς έχοντας σαφή  εικόνα της κατάστασης των φ.χ. τα μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν και να συνεχιστούν με ασφάλεια για τη φωνητική υγεία του μαθητή.