Ξεκίνησα με τη Μαρία μαθήματα φωνητικής και πιάνο όταν ήμουν 28 χρόνων. Πάντα ήθελα ν’ ασχοληθώ με τη μουσική κι έψαχνα να βρω ένα χόμπι. Τα απανωτά lockdowns, μου έδωσαν αρκετό χρόνο για να πάρω την απόφαση να ξεκινήσω μαθήματα.
Ένα χρόνο μετά, αντιλαμβάνομαι πως δεν θα μπορούσα να έχω πάρει πιο σωστή απόφαση. Για πολλούς, το να ασχολείσαι με όλα αυτά, ειδικά αν δεν ενδιαφέρεσαι επαγγελματικά, είναι χάσιμο χρόνου, όμως με μια καθηγήτρια σαν τη Μαρία αντιλαμβάνεσαι πως όλες οι τεχνικές που σχετίζονται με τη φωνητική ή το πιάνο φέρνουν τρομερά οφέλη σε όλους τους τομείς της ζωής ενός ανθρώπου. Μαθαίνεις ν’ αναπνέεις σωστότερα, να στέκεσαι καλύτερα, η μνήμη σου βελτιώνεται, αποκτάς αβίαστα περισσότερη πειθαρχία στη ζωή σου, μ’ ένα τρόπο ιδιαίτερα διασκεδαστικό.
Η Μαρία είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω κάνει στον εαυτό μου. Σίγουρα έχει πολλές γνώσεις και τεράστια μεταδοτικότητα, όμως ταυτόχρονα η αγάπη της γι’ αυτό που κάνει, σε κάνει κι εσένα να συνδέεσαι με αυτό που κάνεις σε βαθύτερο βαθμό. Κάθε μάθημα μαζί της είναι διασκεδαστικό, γεμάτο νέες πληροφορίες κι όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, πάντα ξέρει να αποφορτίζει τη κατάσταση και να μοιράζεται μαζί σου κάποιες τεχνικές για να σημειώσεις πρόοδο γρηγορότερα.
Την ευχαριστώ για όσα μου μαθαίνει κι ανυπομονώ για τη συνέχεια των μαθημάτων μας μέσα στα επόμενα χρόνια που έρχονται.
Εσύ που διαβάζεις τα reviews, μη διστάζεις! Επικοινώνησε μαζί της τώρα και δεν θα το μετανιώσεις!
Άννα Αβραμίδου
Ολλανδία